Liefde is...verse soep op tafel!

Beste ouder

Gezonde voeding, gevulde brooddozen voor alle kinderen, daar gaan wij als school voor. 

In opvolging van ons startproject vorig schooljaar en dankzij de samenwerking met GoodFood@School en Rikolto, kunnen we opnieuw een gezond en duurzaam project aanbieden!  

Vanaf 8 november tot aan de paasvakantie kunnen alle kinderen wekelijks verse soep (vegetarisch en glutenvrij) krijgen. 

Met deze soep zetten we niet enkel in op de gezondheid van de kinderen, maar gaan we ook voor een duurzaam verhaal. Dankzij het korte-ketenplatform Kort’om Leuven, dat lokale boeren uit regio Leuven verenigt, wordt de soep elke week tot op de school gebracht.

De soep zal steeds geleverd worden op dinsdag, vers en vacuüm verpakt. Hierdoor kunnen de leraren zelf een gepaste soepmiddag kiezen per week voor de klas/leefgroep. Deze soep wordt samen met de boterhammen gegeten.  

Een soep-abonnement per kind kost 16€ voor de ganse periode. Het bedrag zal aangerekend worden op de onkostenrekening van december en februari telkens in een schijf van 8€.

Twijfel niet en laat je kind mee genieten van de lekkere soep! Inschrijven kan via deze link en voor maandag 31 oktober!

Om elk kind een warme tas soep te kunnen bieden, zoeken we sponsoring van ouders, vrijwilligers die een soepabonnement deels of volledig willen betalen voor een ander kind van de Ark.  

Smakelijke soepgroeten uit de Ark!❤


20 oktober 2022

Liefde is...verse soep op tafel!
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x