Vrije plaatsen in onze school

Ontdek via www.naarschoolinvlaanderen.be of er nog vrije plaatsen zijn in onze school voor het huidige schooljaar voor het geboortejaar van je kind. Belangrijk! Selecteer voor een volledig overzicht van alle vrije plaatsen in onze school zowel Kessel-Lo (3010) als Heverlee (3001).

Wens je je kind in te schrijven in onze school voor het huidige schooljaar? Stuur een mail naar secretariaat@ark123.be of naar emmily.lauwers@ark123.be met de vermelding dat je je kind wenst in te schrijven. Vermeld in je mail ook volgende info van je kind(eren): naam + voornaam + geboortedatum + de leeftijdsgroep of leerjaar. Nadien contacteren we jou om indien mogelijk de inschrijving te vervolledigen. Voor inschrijvingen voor het komende schooljaar surf je naar meldjeaan.leuven.be.

Indien er geen vrije plaats is, dan komt je kind op de wachtlijst. Wij behouden de volgorde van de wachtlijst tot en met 6 oktober 2022 voor alle kinderen, enkel voor kleuters geboren in 2020 geldt de wachtlijst tot en met 30 juni 2023.

Heb je nog bijkomende vragen, neem dan contact op met secretariaat@ark123.be.

Vrije plaatsen in onze school
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x