Opvang & Kinderkuren

Tijdens de opvang kan je de school / opvangmedewerkers bereiken: GSM: 0474/28 28 54 

Er is voorschoolse opvang voor alle kinderen van de Ark in ARK 1 van 07.30u tot 08.15u.

De naschoolse opvang is in elke vestiging van 15. 50u tot 17.00u. Van 17.00u tot 18.00u is de opvang gezamenlijk in ARK. De kinderen gaan met een rij van ARK 2 en ARK 3 naar ARK .

Op woensdag gaat de opvang tot 15.00u door in ARK 1.

Kinderen kunnen per trimester inschrijven voor activiteiten van Kinderkuren, in samenwerking met Stad Leuven: zie onder.

De betaling van de opvang gebeurt via Stad Leuven.


Kinderkuren - Sterke opvang op en na school


Met KinderKuren helpt stad Leuven de Leuvense basisscholen om na schooltijd opvang te organiseren. Voor die opvang krijg je een aparte afrekening van de stad. Er is mogelijkheid om bij Stad Leuven een aanvraag te doen voor sociaal tarief. Op die manier krijg je 40 procent korting op je factuur.

KinderKuren organiseert ook leuke en leerrijke activiteiten. Bijvoorbeeld: kooklessen, workshops wetenschap en technologie, toneellessen, computerlessen, circus, sport, beweging, creatieve workshops, ...

Aanvragen en inschrijven doe je bij ons op school. Wij mailen naar de ouders per trimester een link om in te schrijven voor de workshops. Deze worden per loting toegekend aan de kinderen. Wij houden bij een volgende loting ook rekening met kinderen die de kans nog niet kregen om deel te nemen aan een workshop, zij krijgen dan voorrang.

Hun aanbod vind je via de website van Stad Leuven of op hun facebook-pagina!

Contact:

  • Je kan hen ook telefonisch contacteren op het nummer 016 27 26 39.
  • Wie hen liever via mail bereikt kan terecht op het volgende adres: kinderkuren@leuven.be
Opvang & Kinderkuren
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x