SCHOOLFEEST! De Ark KNALT!

Beste ouders en ARK-vrienden,

Op de boekenbeurs tijdens het schoolfeest kan je een bijdrage geven voor een boek naar jouw keuze.  Je wordt dan peter of meter van het boek. Dit boek komt in onze schoolbib zodat elk kind ervan kan genieten. Je naam komt vooraan in het boek zodat elke lezer kan zien wie ervoor gezorgd heeft dat dit boek in de bib terecht kwam. Zelfs met een klein bedrag zijn we al heel blij!

Je vindt de boekenbeurs in de bib van Ark 3. Volg de pijlen!

We kijken uit naar jullie bezoekje!

---

---

---

OPROEP vanuit de OUDERRAAD:

Beste ouders en ARK-vrienden, 

Dit jaar is het plan om er weer een super gezellige bijeenkomst van te maken like the good old days. :) De school kan onze hulp goed gebruiken. Dat maakt het feest ook fijner voor onze kinderen.

Help jij ook een handje mee? Alle beetjes helpen. Zie link.

Er is voor ieder wat wils: catering, stoelen klaarzetten, bediening, opruimen, ... Oh en voor degene die lekkers (pannenkoeken, cake, ...) kunnen maken, zou dat ook super zijn.

Dit kan je ook aangeven in het document (zie link).

Alvast hartelijk bedankt voor jullie hulp.

Het aftellen kan beginnen!

---


Beste ouders en ARK-vrienden

Om de wachtrijen aan de kassa te beperken, kiezen we er dit schooljaar voor om een voorverkoop te organiseren. De dag zelf kan je ter plaatse ook nog JETONS of SPEELKAARTEN aankopen. Dat kan cash, met payconiq of via bancontact.

Via dit formulier kan je nu al CONSUMPTIEJETONS (voor eten en drinken) en SPEELKAARTEN (voor deelname aan activiteiten) aankopen. Na betaling via overschrijving geven we op vrijdag 20/5 via de boekentas van je zoon of dochter de bestelde JETONS en SPEELKAARTEN mee naar huis. De voorverkoop loopt tot zondag 15 mei. De prijslijst kan je ter informatie ook terugvinden via het formulier.

  • SPEELKAARTEN voor 10 activiteiten: €7/stuk
  • JETONS: €1/stuk
  • DRANK- en EETKAART (twv 20 jetons) + 1 consumptie gratis: €20/stuk

VRIJBLIJVENDE TIP! Wil je graag je kinderen zelf iets laten bestellen van eten of drinken en je vindt de eet- en drankkaart wat te duur om verloren te doen via de broekzak van je zoon- of dochter in het feestgedruis, dan kan je voor hen ook enkele losse jetons aankopen.

Groetjes!

---

Beste ouders en ARK-vrienden

Binnen 2 weken is het zover... onze ARK KNALT weer tijdens ons schoolfeest. Op zaterdag 21 mei zijn jullie tussen 14u en 18u welkom om samen met ons te komen knallen. Dit kan in ARK 3 en de omliggende terreinen naast de Martelarenlaan, namelijk Buurtpark klein Rijsel. We zetten deze hele zone boordevol animatie, eet- en drankstanden, toeters, bellen, getetter, geschater en gezelligheid!

Hou onze website en socials in de gaten. :)

Het hele ARK KNAL-team

9 mei 2022

SCHOOLFEEST! De Ark KNALT!
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x