Met ouders op stap door ARK123!

Beste ouder                                                                                                   

Weet je het nog? Van Onderwijs naar Anderwijs? Of heeft Corona toch wat info gewist? Graag zetten we voor elke ouder van de ARK alles nog even op een rijtje. 

In september 2017 zijn we gestart met ons innovatietraject ARK 2020. Een traject van 3 jaar waarin we op zoek zijn gegaan naar onderwijs op maat van ELK kind zodat iedereen de beste versie van zichzelf kan worden. 

Onze drie bouwstenen: Autonomie, Relatie en Kracht (A-R-K) zijn nog steeds de rode draad van ons onderwijsaanbod. Vanuit de rondetafelconferentie (oktober 2017) kozen we ook voor 5 thema’s binnen deze A-R-K: Organisatie, Relaties, Breed-Evalueren, Infrastructuur en Zill. Binnen elk thema startte een focusgroep op, bestaande uit leraren en ouders, om samen te brainstormen en ons onderwijs verder uit te denken.

Het voorbije schooljaar hebben jullie al kunnen kennismaken met onze ARK-O-SCOOP (kindvolgsysteem KS en Groeimap LS) vanuit ons nieuw leerplan ZILL

Dit jaar, tijd voor de volgende stap- of doortrap na Corona! :) 

Op 27 oktober willen we jullie eindelijk de kans geven om de innovatie te ontdekken binnen onze klas- infrastructuur en organisatie in de drie vestigingen. Samen met de ouderraad nodigen we jullie dan ook heel graag uit op deze ARK123-wandeling.

We starten om 19 uur in Ark 1, vervolgens naar Ark 2 en Ark 3 om te eindigen om 21 uur in de drukkerij voor een hapje en tapje.

Inschrijven kan via deze link

We kijken er naar uit om jullie te ontmoeten!

Warme groet uit de Ark

Ark-team en de ouderraad!

27 oktober 2021

Met ouders op stap door ARK123!
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x