3 april 2020 - Update Coronavirus/berichtgeving 6

Beste ouder(s) of iedereen = leerkracht?

Voor de start van de paasvakantie komen we nog tot bij jullie. De voorbije 3 weken is er intensief gewerkt achter de schermen door ons Ark-team. Echt een topteam om fier op te zijn! Maar het is zo leeg, zo stil...we missen onze ARK-kinderen!

We gaan de komende weken de onderwijs-updates op de voet volgen om steeds de juiste en nodige info door te geven aan jullie. Zo vermijden we té veel of achterhaalde info.

Volgende info willen we jullie vandaag meegeven:

  • De bevraging voor noodopvang/paasvakantie is reeds doorgestuurd en kan nog steeds ingevuld worden via deze link.
  • Met een ouderbevraging willen we als Ark-team te weten komen hoe jullie ervaringen waren de voorbije weken thuis. Met al deze info kunnen we het welbevinden en de betrokkenheid tot leren van jullie kinderen in kaart brengen. Dit om na de paasvakantie goed voorbereid te zijn voor een nieuwe stap binnen de school of via afstandsonderwijs(pre-teaching).Voor de lagere school vragen we ook om deze bevraging SAMEN met je kind(eren) in te vullen. De linken werden via mail aan jullie bezorgd.
  • Indien de scholen NIET opengaan zullen we in de tweede week van de paasvakantie nl. 16-17 april een ARK-drive-in (met respect voor de afstandsregels) organiseren om studiemateriaal op te halen. Verdere info volgt nog. 
  • Wij breiden onze google classroom uit. Naast de bestaande Ark-online pagina komen er ook nog extra pagina's voor de leerlingen van Ark 3. Meer info volgt in een aparte mail begin volgende week.
  • De communicatie, briefings vanuit de lerarenteams zullen in de paasvakantie wat stil liggen om zo iedereen wat rust te gunnen in deze hectische vreemde tijden. We voorzien wel op de pagina van ARK-online een vrijblijvend aanbod van OUT of the ARK-box activiteiten voor groot en klein. Genieten maar!
 

Algemene vragen met betrekking tot de maatregelen, noodopvang, ... kan je tijdens de paasvakantie stellen aan Martine Foulon via mail of telefoon (martine.foulon@ark123.be)

Warme groeten met veel gezond verstand uit de Ark!


3 april 2020 - Update Coronavirus/berichtgeving 6
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x