CORONA: INFO ALLERLEI

Achter de schermen :)

Beste ouder(s) Jullie mogen al enkele weken niet meer voorbij onze schoolpoort, dat vinden we erg jammer! Met deze filmpjes gunnen we jullie, in stilte, een levendige blik achter de (corona)schermen.

Lees meer

WIJZIGINGEN 28 mei 2020 - Update Coronavirus/berichtgeving 12

Allerbeste ouders van de ARK Na een lange dag met veel telefoons, mails, adviezen, ... We kregen er zelf bijna een punthoofd van, gelukkig gingen we op ons hoofd staan zodat de moed niet in onze schoenen zou zakken...! Wij zijn na de principiële beslissing vanuit de veiligheidsraad genoodzaakt ..

Lees meer

26 mei 2020 - Update Coronavirus/berichtgeving 11 - Heropstart ARK123

Na de nieuwe adviezen vrijdagavond van onze minister zijn we in het weekend en gisteren vol goede moed en met 150 procent enthousiasme begonnen aan een nieuw plan 'heropstart 2.0'

Lees meer

18 mei 2020 - Update Coronavirus/berichtgeving 10

Op welke wijze ook: we blijven in de ARK met ons hele schoolteam tijd maken voor alle kinderen thuis en/of op school: zowel hun leerproces, hun dromen, hun zorgen, hun emoties, … Jullie staan centraal!

Lees meer

ARK-perspectief! + Noodopvang Basisschool de ARK - 25 tem 29 mei

Beste ouder(s) Kleine rechtzetting! Bedankt voor jullie opmerkzaamheid!

Lees meer

8 mei 2020 - Update Coronavirus/berichtgeving 9

Wat moet je van deze mail onthouden? Op welke wijze ook: we blijven in de ARK met ons hele schoolteam tijd maken voor alle kinderen thuis en/of op school: zowel hun leerproces, hun dromen, hun zorgen, hun emoties, … Jullie staan centraal!

Lees meer

29 april 2020 - Update Coronavirus/berichtgeving 8

29 april 2020 - Update Coronavirus/berichtgeving 8 + Noodopvang Basisschool de ARK - 4 tem 8 mei

Lees meer

Opkikkertjes

Opkikkertjes. Van ons voor jullie!

Lees meer

Noodopvang Basisschool De Ark - week 20 tem 24 april 2020

WEEK VAN 20 tem 24 april!

Lees meer

Ark LS/15 april 2020-Update Coronavirus/berichtgeving 7

Beste ouder(s) We hebben gewacht op de info van de veiligheidsraad, de scholen blijven gesloten! Dus...tijd voor de updates vanuit de ARK tot en met 3 mei!

Lees meer

ARK KS/15 april update Coronavirus/berichtgeving 7

Beste ouder van de kleuterschool We hebben gewacht op de info van de veiligheidsraad, scholen blijven gesloten. Dus...tijd voor de updates vanuit de ARK tot en met 3 mei!

Lees meer

3 april 2020 - Update Coronavirus/berichtgeving 6

Beste ouder(s) of iedereen = leerkracht? Voor de start van de paasvakantie komen we nog tot bij jullie. De voorbije 3 weken is er intensief gewerkt achter de schermen door ons Ark-team. Echt een topteam om fier op te zijn! Maar het is zo leeg, zo stil...we missen onze ARK-kinderen!

Lees meer

UPDATE OPVANG

Vanaf nu enkel nog opvang in ARK 1

Lees meer

17/3/2020 - MONDMASKERS GEZOCHT!

Beste mensen, Er is een acute nood aan degelijke mondmaskers in de ziekenhuizen en bij de huisartsen (FFP1, maar vooral ook FFP2 en FFP3, stofmaskers, filters,...)...

Lees meer

15/3/2020 - Update Coronavirus / berichtgeving 5

Beste ouders Via de enquête ontvingen we van jullie al veel reacties. Alvast heel erg bedankt voor de aanmoedigende woorden en schouderklopjes!

Lees meer

13/3/2020 - Update Coronavirus / berichtgeving 4

Beste ouders, Deze voormiddag na overleg met Stad Leuven, hebben de Raad van Bestuur, het LOC, het directieteam en het beleidsteam vergaderd naar aanleiding van de recente beslissingen die gemaakt zijn om de verspreiding van het Corona-virus in te dijken...

Lees meer

Thuis werken met kinderen... Hoe pak je dat aan?

Breng structuur in je dag aan door de structuur van school en jou werkdag zo goed mogelijk na te bootsen. Dit zal de nodige rust brengen.

Lees meer

12/3/2020 - Update Coronavirus / berichtgeving 3

Beste ouders Volgende nieuwe maatregelen tot op heden...

Lees meer

11/3/2020 - Update Coronavirus / berichtgeving 2

Beste ouder(s) Zoals beloofd de maatregelen tot op vandaag! Je hebt wellicht via de nieuwsberichten vernomen dat er nieuwe richtlijnen zijn in verband met het voorkomen van coronabesmettingen...

Lees meer

4/3/2020 - Update Coronavirus / berichtgeving 1

Beste ouders Deze namiddag was ik als coördinerend directeur aanwezig op een vergadering in de stad ifv Coronavirus. Er werd ons gevraagd dit persbericht door te sturen naar alle ouders. Wij zullen jullie steeds vanuit de Ark op de hoogte houden van de nieuwe updates!

Lees meer
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x